Mullah Krekar forlater Mooseruta!

mullah krekar Det er mitt ansvar, som ansvarlig beboer i kongeriket Norge, å advare mot elementer som rører seg under falske burkaer. Moose har tidligere påstått at han fant både skjeggete bein og tryner under disse teltlignende bekledninger i ymse farger og ensformige design. Dette medfører IKKE riktighet. Jeg ser meg nødsaget til å forlate denne ruta for godt da denne ikke fremmer mine holdninger om god folkeskikk og design.

lfte p burkaen og lufte litt
- Vel..ikke alt var like galt om det ikke skulle være godt for noe. Noen måtte jo lufte seg litt i varmen - og ikke alle hadde skjegg!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


mona levin i watchmoose rute
Dette fortjener ikke en kommentar....huff

5 kommentarer

myldra

05.okt.2009 kl.08:26

Skjønner godt jeg, at fristelsen blir stor for å sjekke flere burkaer, når man plutselig finner en godbit som den der. Om det muligens ikke er etisk og moralsk helt heldig å vise frem slike funn, så har den ihvertfall avslørt at Krekars aktiviteter ikke tåler dagslyset..

Amaryllis

05.okt.2009 kl.11:20

Ja,ja! Det er fint du er tilbake! Burka eller ikke.

Marit

05.okt.2009 kl.17:01

Næh...der var du :)

Linn Elisabeth =)

05.okt.2009 kl.20:15

JØSS, Watcmoose jo!!! Long time, no see!!

Amaryllis

06.okt.2009 kl.11:03

SV: He,he! Fargeklatter fins det kanskje flere av enn du aner :)))

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

watchmoose

watchmoose

0, Oslo

Jeg er egentlig for gammel til dette tullet. Er ikke helt sikker på om jeg er levende lenger, men det føles sånn når det gjør vondt! Men kontakt meg gjerne: watchmoose@gmail.com

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits