Ida Wulff og de fleste andre skal brennes ?

elg 2   Ja, i helvete til evig tid, skal vi tro mørkemannen i Førde. Det må vi jo tro på for han har visst vært både misjonær og kristen blogger i ein evigheit.

Han skriver bare om tru, håp og kjærleik. Reine kosebamsen sin det. Tenk han vil oss bare godt. Ja bare se pån..... han er jo ein kjærleikens apostel og trur bare godt om alle sine medmennesker.

brge tiller mathiassen

Håper gjør han også....at vi alle må bli som han. Ere ikke flott a dere? Han veit at a Ida Wulff og en haug med likesinnede skal brennes i eit helvete som finnes kun i hans hode, men allikevel, skummelt ere!

Som den oppmerksomme leser har sett har jeg kamuflert meg som en elg i dag. Jeg er skremt og uanstendig redd for hvilke dommer jeg skal få av denne kjerleiksmannen så det er best at jeg er anonym????
 
Ikke tør jeg skrive noe dritt om han heller så jeg bare linker etter hvert. Det er vel bare et forsøk på å være morsom eller noe sånt, for han kan da ikke mene at a Ida:

- har fyld eit utal nettsider med lausprat om kosmetisk kirurgi og menstruajonssyklusen sin. Ho har, til dags dato, ikkje skrive om ting ho ikkje kan sjå i spegelet heime. Ho skriv om at ho har stått framom spegelet i fleire dagar i strekk, utan symn, ho har lagt ut konkurransar kor anna folk skal sende inn polaroidfotografiar av seg sjølv i pinlege situasjonar, berre for å gjere narr av dei etterpå; ho skriv at ho forguder to ting i livet - det stappfulle kleslokalet ho har arva av far sin (han er paraplymagnat, med utsøkte forbindingar til moteindustrien), og sminkeskrinet, med ei ytterside plastra full av polaroidbileter av seg sjølv. Det er tydeleg at forfengeleg opptreden, med alle dei hormonelle feilvurderingar og humørmessig akrobatikk kvinnerasen krydrar eigenskapen med, er ein urokkeleg verdi i naturen hennar.


Han avslutter det laaaange innlegget med:  "For gjennom frelse og klem kan ein kome ut ifrå det helvetet det er å sette seg sjølv i sentrum av universet. Hugs: Forfengeleg natur er ein av dei sju dødssyndane!


Men heldigvis etter å ha lest litt nøyere så var det ikke a Ida Wulff han dømer, men a Frida Wulff.

Hvem i helvete er a Frida???


Etter å ha blitt trua på livet i Førde om eit evig liv i pinsle tør eg ikkje linka til sia TRU, HÅP OG KJÆRLEIK, så dere må finne den sjølve eller spørre ettern i kommentarfeltet.


Advarsel:
Du bør være over smertegrensen og minst 25 år for å gå inn på den sia, for der er det ingen grenser for kjærlighet !!!


 

Jeg har gjemt meg i en kjeller under Førde så ikke trua finner meg med sin kjærleik. Hadde tenkt å skrive litt mer i gomorra ?

hilsen
elg 1


19 kommentarer

Frida

02.jun.2009 kl.11:01

Frida wulf faktisk:p håper det ikke var meg:p selom jeg ikke heter wulff

Kamillemor.

02.jun.2009 kl.12:06

Sv : Er det noe liv for en elg , å gjemme seg i en kjeller i Førde ?
Hmm , anbefaler deg en tur i de vakre fjellene som er der , nå er det ikke jakt-tid , så da er du trygg , hils Bamse hvis du treffer han :-)

Trine

02.jun.2009 kl.12:16

SV; Tusen takk for ditt herlige rop!

Tonje M'en

02.jun.2009 kl.14:08

Nåeh, tusen takk Moosen :D

Eli

02.jun.2009 kl.16:54

Nei, det kan absolutt bli for mye av det gode av tru, håp og kjærleik. Blir du tømt det i hodet altså? Det har jeg nå alltid sagt....... Han mørkemannen virker da ikke helt god?.... jeg holder meg til å tømme i meg vin jeg :)

Taina Cristina

02.jun.2009 kl.19:36

hh

Geir

02.jun.2009 kl.19:42

Det er ikke noe rart du gjemmer deg. Men se og kom deg derifra.

Obs...jeg oppdaget at denne bloggen i Førde virkelig fantes !!!
Den var sterk på en negativ måte.

skravlan

02.jun.2009 kl.19:48

Utrolig. Nå ble jeg satt ut. Er det mulig?

Mia-Frid

02.jun.2009 kl.19:54

Når jeg leser i ruta di så tar jeg jo forbehold om korekthet. Men jammen fantes mørkemannen i virkeligheten. Det er utrolig :(

watchmoose

02.jun.2009 kl.19:59

sv: Jasså ? ...du tror jeg bedriver faneri og utsetter mitt levende liv for ikke korrekte sannheter. Nei du, her kommer alt for en dag etter hvert :)))

Mariel Alexandra

02.jun.2009 kl.20:08

Da gjelder det mange hvertfall!!

lolliz

02.jun.2009 kl.20:28

Ta en tur innom bloggen min da dude.

Kamillemor.

02.jun.2009 kl.20:47

Sjokkert etter å ha vært på visit hos Mørkemannen i Førde , wow , blir helt matt !
Har ikke ord !

Petter

02.jun.2009 kl.21:12

Utrolig. Trodde ikke helt på deg før jeg fant bloggen.

miracrag

02.jun.2009 kl.21:20

Ja, du brodern! Satt fokus på noe nå forstår jeg. :D

Are Sl.

02.jun.2009 kl.21:23

dette var en interessant kobling om meningsytringer.

Grums

02.jun.2009 kl.21:38

Dette var eit persoleleg utbrudd mot ein kjernekar fra Førde. Sågar sitter han i den offentlige administrasjon med høve til represaliar.

watchmoose

02.jun.2009 kl.21:45

Sv. Du Grumsern...kom deg inn i hulen din igjen !!! :(

amaryllis

02.jun.2009 kl.21:50

Du er så flott atte :))))

Skriv en ny kommentar

watchmoose

watchmoose

0, Oslo

Jeg er egentlig for gammel til dette tullet. Er ikke helt sikker på om jeg er levende lenger, men det føles sånn når det gjør vondt! Men kontakt meg gjerne: watchmoose@gmail.com

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits